Compania

Departamentul COVORASE PROFESIONALE, parte a companiei RUSARTIS, conceput cu o etica si o educatie plina de setea cunoasterii si a provocarilor, se considera un personaj de calitate pe piata din Romania, fiind o sursa de solutii cu caracter profesional si o sursa de consultanta cu caracter amical.
Consideram important sa fim prezenti in mediul online, prin site-ul nostru www.covorase-profesionale.ro, fie ca instrument de informare, educare sau solutionare a diverselor cereri.
Miscam lucrurile prin prisma unui slogan, care a aparut de la inceput si il mentinem viu si in prezent: ONORAM ORICE COMANDA !
Pentru siguranta esentei mesajului, ORICE, pentru noi inseamna: orice valoare comandata, orice destanta dintre noi si orice termen asumat este si respectat.
 
Gama de produse COVORASE PROFESIONALE, imbina mai multe categorii de produse concepute pentru uz profesional si casnic, fiind de o importanta majora in prevenirea sau combaterea anumitor factori externi considerati ca vicii pentru un mediu de lucru sanatos, pentru siguranta, protectia si cresterea productivitatii personalului, pentru o functionalitate normala sau speciala, intr-un mediu de lucru comercial sau industrial.
 
Nu ascundem maretele noastre tinte materialiste, dar dorinta de a vinde, de a finaliza cu success un proiect si nu in ultimul rand de a fi alaturi mereu langa partenerii nostri, sunt pilonii cei mai importanti in afacerea companiei RUSARTIS.
 
In speranta unei posibile interactionari contractuale sau concurentiale, va salutam !
 
Administrator
RUSARTIS SRL