STERGATOARE PROFESIONALE DE INTRARE

STERGATOARE PROFESIONALE DE INTRARE

Fie ca vorbim despre intrarea unei cladiri publice, unde imaginea si atentia catre client este foarte importanta, fie despre intrarea unei case rezidentiale, unde proprietarul pune accent pe dotarile de calitate, fie despre o gradinita, unde protectia si siguranta copilului este o prioritate, stergatoarele de intrare sunt tot mai solicitate pe piata din Romania.

 

Acest fapt ne comunica nivelul la care a evoluat poporul roman, incepand de la arhitecti, proprietari de afaceri, notari, preoti parohi si multe alte categorii din mediul social. Practica arata ca utilizarea tot mai frecventa a stergatoarelor din aluminiu se datoreaza mai multor factori externi si interni, printre care putem mentiona cateva: imaginea pe care o creaza un stergator amplasat profesionist la intrare, siguranta in cazul alunicarilor , oprirea transportarii murdariei in interiorul locatiilor, frica de a pierde clientul din cauza concurentului care este dotat cu un stergator sau cu o alta solutie de bariera de praf. Aceste sisteme de protectie reprezinta o alternativa a presurilor de intrare, care deobicei sunt clasificate ca utilizare, fie presuri de exterior , fie presuri de interior, mai putin varianta mixta care este valabila in cazul stergatoarelor profesionale din aluminiu.

 

Stergatoarele profesionale de intrare reprezinta una dintre solutiile cele mai recomandate pentru dotarea intrarilor, in special unde se pretinde a avea un trafic pietonal intens. Comparativ cu celelalte sisteme si optiuni de dotare a intrarilor, stergatoarele din aluminiu cuceresc piata datorita catorva beneficii. Sunt confectionate la comanda, conform dimensiunilor personalizate, pot fi facute in forme atipice, altceva decat forma dreptunghiulara, patrata sau rotunda, sunt extrem de usor de intretinut si pot fi supuse reconditionarii.

 

Stergatoarele de intrare nu sunt cea mai optima solutie din punct de vedere financiar, dar cu siguranta reprezinta un instrument care va poate valorifica pe masura imaginea serviciilor pe care le oferiti.

Textul are continut original si este proprietatea societatii  RUSARTIS SRL.