BARIERE ANTIPRAF

BARIERE ANTIPRAF

Barierile antipraf, sau de praf, sunt recomandate pentru intrarile in locatiile din mediu privat sau public, unde murdaria si umiditatea este mai intensa. Sunt folosite si in mediul rezidential sau casnic, dar deobicei la dimensiuni mai mici. Barierile de intrare, denumite si covorase sau presuri de intrare, se utilizeaza in interiorul cladirilor sau in exteriorul lor. In exterior se folosesc modelele cu orificii, sau fara suport la baza, pentru a obtine drenaj prin scurgerea apei, astfel suprafata isi va mentine aderenta necesara. Concepute pentru uz comercial, covorasele profesionale pentru intrari insumeaza cateva importante avantaje tehnice si financiare pe termen scurt si lung. 

 

Utilizarea barierilor antipraf are un impact semnificativ asupra mentinerii curateniei in cladiri, prin reducerea timpului acordat curateniei si prin reducerea costului generat de activitatea de curatenie.

 

Deasemenea putem mentiona capacitatea acestor covorase de a retine peste 50 % din murdaria de pe talpile incaltamintelor si o mare parte din modele au firele concepute pentru a ascunde murdaria la baza covorasului. Acest aspect estetic foarte important, ofera o mica explicatie de ce aceste covorase fac parte din categoria celor profesionale.

 

Imbunatatind imaginea companiei, barierile antipraf isi fac foarte bine treaba tehnica, prin protejarea podelelor din locatii cauzate de uzura.